„Guvernul stupizilor”. Ministrul PSD al Transporturilor afirma ca autostrazile vor alunga marii investitori: „Vor pleca in zone fara autostrazi”

news

Afirmatie halucinanta a ministrului Transporturilor, Lucian Sova. Acesta sustine ca o retea extnsa de autostrazi in Romania va alunga marii investitori din tara.

Declaratia a fost facuta vineri de Lucian Sova in Comisia de Transporturi a Camerei DEputatilor, fiind redata de catre deputatul USR Catalin Drula.

„Logica PSD: daca am avea autostrazi, ar creste salariile si ar pleca multinationalele.

Ministrul Sova i-a dat replica de mai jos, ieri, in Comisia de Transporturi, unui coleg deputat care afirmase ca avem nevoie urgenta de autostrazi si ca riscam sa plece marile companii (de ex. Dacia-Renault) daca nu avem o infrastructura decenta:

‘Este o retea de autostrazi minunata in Occident. De ce au venit multinationalele aici? Au venit ca sunt salarii mici. Cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari. Si tot vor pleca. Catre alte zone fara autostrazi, dar cu salarii mici.’

#GuvernulStupizilor”, a scris Drula pe Facebook.

PSD a promis realizarea a 6 autostrazi-gigant, fara sa precizeze si termenul de realizare, potrivit programului de guvernare asumat de Guvernul Dragnea-Grindeanu.

PSD a trecut in programul de guvernare realizarea a 6 autostrazi, fara a prezenta insa si termene de executie: Cordiorul IV Constanta-Nadlac (3,4 mld euro), Autostrada Moldovei (5 mld euro), Autostrada Transilvania (5 mld euro), Autostrada Pitesti-Craiova (0, 8 mld euro), Drum expres Bucuresti-Craiova- Timisoara (1,8 mld euro) si Autostrada Tg. Mures-Iasi (2,9 mld euro).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: