Guvernul Tudose a fost investit de Parlament. Noul premier anunta ce loc va avea Justitia in planurile sale

politica

Noul Guvern Tudose a primit astazi votul de investitura in Parlament. S-au inregistrat de 275 de voturi pentru si 102 de voturi impotriva. Doua voturi au fost anulate.

Premierul desemnat Mihai Tudose a declarat, miercuri, in discursul pe care l-a tinut la Parlament, ca noul guvern si-a sporit fortele, in cateva functii de ministri fiind oameni de la varful partidului, oameni cu greutate si cu experienta.

„Scopurile mari raman intacte – ceea ce am promis in campanie va fi realizat! Noul guvern si-a sporit, dupa cum vedeti, fortele. Sunt acum in cateva pozitii de ministri oameni de la varful partidului, oameni cu greutate si cu experienta. Asta arata ca PSD isi asuma in mod clar, cert, in cel mai mare grad responsabilitatea politica asupra programului. Guvernului ii va fi mai usor sa stapaneasca administratia centrala, sa comunice cu partidul, sa fie mai bine reprezentat politic. Guvernul va fi mai eficient”, a declarat premierul desemnat Mihai Tudose.

El a mai spus ca a fost propus in functia de premier pentru a da un impuls in special investitiilor si cresterii veniturilor la buget.

Justitia va fi un domeniu important al guvernarii PSD, a mai afirmat Mihai Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: