politica

Guvernul va fi remaniat luna asta. „Dancila e premier bun, functionarii blocheaza proiecte”

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

„Sunt foarte multumit de doamna premier. Stiu ca e un prim-ministru bun. Stiu ca in fiecare zi demareaza, aproba proiecte. In unele ministere in continuare e o problema cu unii functionari care sunt in posturi cheie, care pur si simplu blocheaza sau nu sunt de acord”, a spus Dragnea.

El a precizat ca premierul Dancila si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu trebuie sa faca evaluari care sa se finalizeze cu o remanire, luna aceasta sau luna viitoare.

„Intr-un timp relativ scurt, doamna premier cu domnul Calin Popescu Tariceanu trebuie sa prezinte o evaluare, iar noi in PSD trebuie sa avem o discutie pe fiecare ministru in parte. Cred ca pana la sfarsitul lunii sau inceputul lunii octombrie aceste lucruri trebuie sa se incheie cu o remaniere”, a afirmat liderul PSD, potrivit News.ro.

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a inceput evaluarea ministerelor, criteriul dupa care va fi analizata activitatea fiind indeplinirea programului de guvernare. ”S-au facut foarte multe lucruri, multe lucruri in afara programului de guvernare”, a spus Dancila care a afirmat ca fiecare minister avea o foaie de parcurs de care trebuia sa tina seama.

”O remaniere o voi decide in urma evaluarilor pe care le fac. Deja am inceput evaluarile pe fiecare minister in parte, raportat la programul de guvernare. S-au facut foarte multe lucruri, multe lucruri in afara programului de guvernare, dar, asa cum am spus, de cand am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare sa fie indeplinit de fiecare minister in parte si de Guvern, per ansamblu pentru ca fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie sa tina seama” a raspuns Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:
Speranta Erhan

Share
Published by
Speranta Erhan

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

2 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

6 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

6 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

6 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

6 ore ago