Hackeri din Rusia: „Razvan Savaliuc a fost omul nostru, am platit pentru el”

news

Site-ul „Lumea Justitiei” (luju.ro)  anunta ca in ultimele zile a fost atacat de hackeri din Rusia, Germania si SUA. Hackerii din Rusia au postat un mesaj pe internet in care sustin ca „Razvan Savaliuc a fost omul nostru, am platit pentru el”.

Pe site-ul pastebin.com – un site pentru initiati care monitorizeaza activitatea hackerilor din intreaga lume – s-a postat un mesaj de revendicare a atacului, aruncandu-se informatia ca in spate s-ar afla gruparea de hackeri Shaltay Boltay, si ca totul se intampla intrucat ca senior editorul Lumea Justitiei, Razvan Savaliuc, ar fi fost omul rusilor, dar a tradat pentru tabara NATO, drept care site-ul Lumea Justitiei este atacat in semn de razbunare, scrie luju.ro.

Mesajul postat in lima engleza (care intre timp a fost sters) a fost urmatorul:

„Salut, suntem Shaltay Boltay, un grup respectat de hackeri din Rusia. Astazi i-am atacat pe dusmanii nostri din NATO. Unul dintre cele mai mari site-uri de propaganda anti-ruse din Romania. Acest site ii apartine lui Razvan Savaliuc. A fost omul nostru, am platit pentru el. Dar el ne-a tradat, iar acum ne razbunam. O sa publicam mai multe despre tine in curand. Asta se intampla dusmanilor Rusiei. Asta este dovada ca noi detinem controlul acestui site”.

Luju.ro afirma in continuare ca in spatele atacurilor ar sta de fapt serviciile de informatii din Romania si „organizatii sorosiste”.

„Reiteram banuiala noastra legitima ca serviciile de informatii din Romania nu sunt straine de aceste atacuri si este limpede ca aceasta activitate infractionala impotriva unei publicatii on-line este platita serios. Una din dovezi este si expectativa SRI, care nu face nimic cu marea lui unitate Cyberint (infiintata ilegal, in baza unei hotarari CSAT secrete) desi am sesizat oficial Comisia parlamentara de control a SRI, iar acest serviciu are obligatia legala de a preveni si anihila orice activitate care atenteaza la siguranta nationala.

Nu excludem nici posibilitatea ca hackerii sa fie platiti de organizatii sorosiste, deranjate de dezvaluirile noastre foarte precise si documentate. Este cert insa ca atacurile sunt profesioniste (nu sunt la indemana unui hacker oarecare) si ca cineva a alocat resurse financiare importante pentru a ne cenzura”, sustine luju.ro.

Mai mult despre:

Comentarii: