Hackerii Anonymous, avertisment serios: ISIS va ataca DUMINICA cinci tari. Lista tintelor ISIS

news

Hackerii Anonymous sustin ca au spart o baza de date a celor de la ISIS de unde au aflat ca jihadistii planuiesc o noua serie de atacuri pentru duminica, 22 noiembrie.

Hackerii de la Anonymous au declarat razboi jihadistilor dupa atacurile de la Paris si au declansat „Operatiunea ISIS” prin publicarea mai multor date personale ale unor persoane suspecte ca ar face parte din organizatia terorista. Informatii despre mii de atacuri cibernetice si detalii care ii vizeaza pe jihadisti au fost dezvaluite online cu hashtag-urile #opISIS si #opParis.

Citeste si: Asa da! Vezi cum un grup de jihadisti ISIS este PULVERIZAT de o racheta – VIDEO

Astazi, hackerii au anuntat ca ISIS pregateste opt atacuri pentru ziua de duminica. Ei au publicat o lista de evenimente care vor avea loc in Franta, SUA, Italia, Indonezia si Liban ce vor deveni tinte ale jihadistilor. Printre acestea se numara un campionat de wrestling in Atlanta (SUA) si un concert de heavy metal la Milano (Italia).

„Acesta este un avertisment catre cei care vor merge la vreunul dintre evenimentele de mai jos”, suna anuntul Anonymous, potrivit express.co.uk.

Iata lista:

• Cigales Electroniques with Vocodecks, RE-Play & Rawtor at Le Bizen (Paris)
• Concrete Invites Drumcode: Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joel Mull at Concrete (Paris)
• Demonstration by Collectif du Droit des Femmes, group for women’s rights, (Paris)
• Feast of Christ the King celebrations (Rome/Worldwide)
• Al-Jihad, One Day One Juz (Indonesia)
• Five Finger Death Punch (Milan)
• University Pastoral Day (Holy Spirit University of Kaslik, Lebanon)
• WWE Survival Series (US)

Citeste si: Imagini extraordinare: Jihadist ISIS, SPULBERAT de un obuz in timpul unui interviu – VIDEO

Pana acum Anonymous a spart conturile de social media pe care le aveau presupusi jihadisti si a facut publice mai ales detaliile personale ale celor implicati in procesul de recrutare ISIS. Hackerii au facut publica o lista de conturi pe Twitter si site-uri pe care operaza jihadistii.

Mai mult, Anonymous sustin ca au atacat cu succes mii de conturi de pe retele de socializare, iar mai multe site-uri pe care le-au identificat a fi asociate cu ISIS au fost distruse. De la debutul „Operatiunii ISIS”, Anonymous ar fi responsabil pentru eliminarea a peste 5.500 de conturi suspecte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: