Hagi nu merge la vot: „Noi muncim, noi facem fotbal”. Reactia dura a lui CTP: „Inseamna ca noi, care mergem la urne, suntem niste pierde-vara”

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reactioneaza dur dupa ce Gheorghe Hagi a anuntat ca el nu este interesat de alegerile de duminica. „Aia care gasesc timp sa mearga la urne rezulta ca sunt niste pierde-vara fara ocupatie”, a comentat CTP.

„La vot? Nici nu stiam. Noi muncim, noi facem fotbal si ne intereseaza fotbalul. Fotbalul ne intereseaza si nu altcevaā€¯, a spus Gica Hagi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute inaintea finalei Cupei Romaniei, dintre Astra si Viitorul.

Cristian Tudor Popescu a comentat usturator reactia lui Gica Hagi.

„Nici eu nu stiam ca Gica Hagi a jucat pentru nationala Malaeziei. Votul de maine este pentru viitorul unei alte tari, numita Romania, care pe Gica nu-l intereseaza, el este antrenor la Viitorul si atat. Echipa lui putea sa se numeasca Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi ii e totuna, fotbal sa fie.

‘Regele’ n-are treaba cu tara, el are treaba numai cu mingea si piciorul. Votul e cu mana, e hent.

Ceea ce nu-l impiedica sa faca vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de catre statul roman. Dar nu se deranjeaza pana la cabina de vot, ca sa schimbe ceva, caci el munceste, aia care gasesc timp sa mearga la urne rezulta ca sunt niste pierde-vara fara ocupatie…”, a scris CTP pe Republica.

Mai mult despre: ,

Comentarii: