„Hai ca se poate”. PSD-istul Baluta si-a adus fiica in prezidiu, alaturi de ministrul Educatiei

politica

Primarul Sctorului 4, Daniel Baluta (vicepresedinte PSD), si-a adus fiica alaturi de el, in prezidiu, cu ocazia unei ceremonii desfasurata la scoala gimnaziala nr.10. „Hai ca se poate”, a scris Baluta pe Facebook.

Fiica lui Baluta a fost prezenta alaturi de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, si l-a imitat pe tatal ei, punandu-si mana la inima cand a fost intonat imnul national.

„Scoala Gimnaziala nr. 190. O gradinita nou-nouta, pe care tocmai am dat-o in folosinta astazi, scoala modernizata si autorizata ISU, terenuri de sport, pista de atletism si nu in ultimul rand, un bazin de inot semiolimpic, singurul din Bucuresti omologat.

Dovedim in acest fel ca se poate sa punem la dispozitia copiilor toate facilitatile necesare pentru a face performanta. Atat educationala, cat si sportiva, asa cum a punctat si fenomenul inotului mondial, campionul David Popovici, care impreuna cu domnul ministru Sorin Cimpeanu, a vizitat acest complex educational-sportiv. Evident ca vom continua astfel de investitii, mai ales dupa ce vom avea aprobat PNRR-ul la nivel national.

#haicasepoate #s4capitalabucurestiului #totulpentruoameni #danielbaluta”, a scris Baluta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: