„Hai la Parlament, sa-i oprim!”. Protestatari furiosi se strang din nou in fata Parlamentului, PSD si ALDE comit o noua hotie

news

Apel pentru un nou protest, in fata Parlamentului. Majoritatea PSD-ALDE a decis sa voteze prima lege a justitiei astazi, luni, de la ora 17.15, desi votul era programat pentru marti. Din aceasta lege a fost eliminata independenta procurorilor.

De asemenea, PSD si ALDE vor sa aprobe tot astazi proiectul de modificare a Legii ANI, astfel incat incompatibilitatile dovedite in perioada 2007-2013 sa fie anulate.

„De la ora 17.00, AZI, are loc votul final in prima Camera decizionala (Camera Deputatilor) pe modificarile la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si votul pe modificari la legea ANI.

Inca o data, PSD-ALDE isi bate joc de procedura parlamentara, devansand votul final, care, in mod normal trebuia sa aiba loc maine. Mai mult, furiseaza votul sub acoperirea sedintei solemne dedicate Regelui Mihai, ceea ce constituie in sine o ofensa.

De la ora 16.00, HAI LA PARLAMENT, sa-i oprim!”, este apelul celor de la „Coruptia ucide”.

Deputatul USR Catalin Drula a confirmat ca PSD si ALDE au mutat votul de marti pe luni.

„Sunt turbati. Nu mai tin cont de nimic. Au programat sedinta de vot final pentru prima lege a Justitiei la 17.15. Apoi, pentru ca vor sa treaca si infama modificare de Regulament musai tot azi, au programat imediat o sesiune de dezbateri si iar vot final”, a scris Drula.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: