„Haideti masiv in strada! Kovesi este un simbol justitiar care reprezinta poporul”. Proteste la Bucuresti si Cluj

news

Vineri, 15 februarie, in Bucuresti si Cluj sunt anuntate ample proteste fata de actiunea Regimului Dragnea impotriva Laurei Codruta Kovesi. „Ne-am saturat de infractorii ce au preluat parlamentul, guvernul si toate institutiile statului!”, se afirma in mesajele celor care cheama romanii in strada.

Protestul din Bucuresti va avea loc in Piata Victoriei, incepand cu ora 16.00.

„Suntem oficial in dictatura! Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare de sectia Adinei Florea (PSD). Ea a fost citata pentru vineri, exact ziua cand ea trebuie sa-si prezinte candidatura in fata Parlamentului European”, se anunta pe pagina de Facebook a evenimentului.

La Cluj, protestatarii se vor strange in Piata Unirii, incepand cu ora 18.00.

„Clujul, alaturi de Franta, Germania, Olanda, Austria, Europa, o sustine pe Laura Codruta Kovesi… Laura Codruta Kovesi este un simbol justitiar care reprezinta poporul. Haideti sa o sustinem in strada! Haideti masiv in strada!… Ne-am saturat de infractorii ce au preluat parlamentul, guvernul si toate institutiile statului!”, afirma organizatorii.

Kovesi, vanata de sectia condusa de Adina Florea

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

”Este un dosar ca urmare a plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. E o ancheta in desfasurare, nu am cum sa comentez. Din punctul meu de vedere, eu nu pot sa va spun decat ca este o ancheta in curs de desfasurare, unde se vor respecta toate drepturile si libertatile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate si in primul si in primul rand se va respecta legea”, a declarat Adina Florea.

Ea a precizat ca este o ancheta in desfasurare in rem si in care s-a dispus continuarea urmaririi penale fata de o persoana.

Mai mult despre:


Comentarii: