„Haideti sa facem naibii referendumul acela”. Reactiile a sute de romani pe pagina de FB a lui Klaus Iohannis

politica

Sute de romani ii cer lui Klaus Iohannis sa declanseze referendumul pentru justitiei, transmitandu-i prin comentarii postate pe pagina sa de Facebook ca vor sa vada mai multa determinare in lupta cu PSD. 

Cea mai recenta postare a lui Klaus Iohannis pe Facebook, in care reia argumentele care l-au determinat sa promulge una dintre legile justitiei, a starnit un val de comentarii prin care presedintele este solicitat sa declanseze referendumul pentru justitie.

„Timp de un an si jumatate, impreuna, prin implicarea cetatenilor care au iesit in strada, prin eforturile opozitiei de a contesta si prin folosirea tuturor parghiilor constitutionale ale Presedintelui, am reusit sa protejam legile justitiei de modificarile nocive. Atrag atentia parlamentarilor majoritatii ca loialitatea lor trebuie sa fie fata de alegatori, cei care vor ca Romania sa ramana o tara respectata in UE. Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ in Europa prin legile facute de conducatori pentru a scapa de inchisoare. Legile justitiei trebuie imbunatatite urgent in Parlament si corelate cu opinia Comisiei de la Venetia, astfel incat impactul negativ asupra sistemului judiciar sa fie minim”, a scris Iohannis.

Peste 300 de comentarii s-au inregistrat supa 3 ore de la postare mesajului, majoritatea acestora vorbind despre referendum pe justitie.

„Draga Klaus Iohannis, niciodata nu am avut dubii legate de integritatea dumneavoastra dar cu cat trece timpul cu atat imi dau seama ca va lipseste multa creativitate. Repetitia este mama invataturii. Haide sa comunicam mai bine. Haide sa comunicam mai des. Haide sa facem naibii referendumul acela. Timpii politici sunt foarte importanti si oamenii astia din Parlament, fara pic de bun simt si buna credinta, joaca mult mai bine timpii politici si mult mai agresiv. Maine poimaine ne trezim ca ne schimba legea electorala si suntem caput”, este unul dintre mesaje.

„Nenea Klaus, am stat 6 ore la Bruxel sa va votez, sunt suparat, frustrat pentru ca eu cred ca ati fi putut face mai multe pentru acest popor. M-as fi asteptat ca azi sa fi iesit in fata si sa spuneti ca veti face acel referendum pe justitie sau macar sa spuneti ca nu va tradati poporul si ca nu veti semna aceasta lege cu toate ca curtea va obliga sa o semnati, in fine, vacanta placuta, Dragnea are grija de noi!!”, a scris un alt roman suparat.

„Rusine noua tuturor, incepand cu presedintele, si pana la noi, cetatenii obisnuiti, onesti! Rusine ca nu suntem in stare sa ne aparam drepturile, institutiile, societatea! Ne lasam aruncati afara din UE, din civilizatie si inapoi in intuneric! Ce facem? Ne tot lamentam toti si nu facem nimic! Ce se intampla acum este echivalentul mineriadelor din anii 90. Este mineriada minciunii, hotiei, ignorantei, incompetentei, imposturii. Incepand cu linia intai, a penalilor, continuand cu cea a privilegiatilor de toate felurile care inchid ochii si terminand cu cetatenii onesti si ignoranti, cu totii suntem vinovati!”, este un alt comentariu critic.

Iata care sunt cele mai apreciate comnetarii de pe pagina presedintelui.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: