O femeie de 43 de ani a murit dupa ce a fost atacata de caini in Sectorul 6. Ea a fost muscata, in exact aceeasi zona, si in aprilie 2022

news

O femeie a decedat, dupa ce a fost muscata de caini in timp ce alerga in zona Lacului Morii din Sectorul 6, informeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Politistii Sectiei 20 Politie au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca o persoana care alerga ar fi fost muscata de caini. La fata locului s-au deplasat politistii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

„Astazi, 21 ianuarie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 20 Politie au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca o persoana care alerga in zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost muscata de caini.

La fata locului s-au deplasat politistii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

In vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.

Trupul neinsufletit urmeaza a fi transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei”, anunta Politia Capitalei.

Victima se numeste Ana Oros si avea 43 de ani. Femeia a mai fost atacata de o haita de zece caini si in 20 aprilie 2022 tot in zona Lacului Morii. Ea s-a ales atunci cu „o sumedenie de plagi la nivelul scalpului, ale membrelor inferioare si superioare”, fiind organizata apoi o campanie umanitara prin care s-au strans bani pentru a fi salvata.

Citeste si: Femeie ucisa de caini, Primaria Sector 6 arunca vina pe ASPA: „Primariile de sector nu au atributii pe partea de ecarisaj”

Ana Oros era pasionata de drumetii, sport si alergat. Participa la maratoane si competitii si facea parte din Alpin Club Pro-Mont Bucuresti. De asemenea, facea voluntariat in cadrul Pachamama Romania.

Era din Baia Mare, dar locuia in Bucuresti. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare si a obtinut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, iar in prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, potrivit prezentarii sale publice de pe un cont de socializare.

Ana Oros avea un fiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: