Hans Klemm, mesaj la plecarea din Romania: „Va multumesc pentru caldura cu care m-ati primit peste tot”

news

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si-a incheiat mandatul si a parasit sambata Romania, a anuntat reprezentanta diplomatica a Statelor Unite, pe Facebook. „Va multumesc pentru caldura cu care m-ati primit peste tot in Romania. Sarbatori fericite tuturor!”, este ultimul mesaj al lui Klemm.

Presedintele Klaus Iohannis i-a acordat recent lui Hans Klemm Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de „Mare Cruce”, seful statului subliniind in cadrul ceremoniei desfasurate la Palatul Cotroceni ca oficialul american este un „profesionist”, cu o contributie „extraordinara la dezvoltarea relatiilor” bilaterale romano-americane.

Hans Klemm a fost ambasadorul SUA in Romania din data de 21 septembrie 2015.

Noul Ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, va fi primit, sambata, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare.

In 21 noiembrie, avocatul Adrian Zuckerman a primit votul Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la Bucuresti.

Zuckerman este un avocat admis in Baroul din New York in 1984 si este partener in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

Anterior, Zuckerman a fost co-presedinte pentru proprietati imobiliare si servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar inainte de aceasta a fost presedinte pentru proprietati imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, el a detinut si functia de judecator in cadrul Real Estate Board – New York.

Activ in ceea ce priveste initiativele filantropice si educationale, Zuckerman este membru in board-ul Kids Corp. si in board-ul absolventilor Facultatii de Drept din New York.

Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat in Statele Unite din Romania la varsta de 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

El are diploma de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma in drept este obtinuta la New York Law School (1983).

Mai mult despre:

Comentarii: