Haos general in Capitala, circulatia este paralizata. Firea, asteptata sa vina cu icoane, masinile cu tricolor au esuat

news

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din aceasta cauza, vineri dimineata este blocata circulatia tramvaielor, anunta Societatea de Transport Bucuresti (STB), pe pagina de Twitter.

„La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocata circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de interventie STB SA sunt la fata locului si actioneaza pt remediere”, arata Societatea de Transport Bucuresti (STB), intr-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

Linia naveta de autobuze 641 va prelua toti calatorii, pana la remedierea problemelor aparute pe linia tramvaiului 41 si reluarea circulatiei pe aceasta linie.

Vineri dimineata, de la ora 08:15, pe Soseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunta Societatea de Transport Bucuresti (STB), pe pagina de Twitter, adauga Mediafax.

„De la ora 08:15, pe Sos. Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, blocare la troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, din cauza unui scurt circuit. S-au dirijat mijloace de interventie STB SA la fata locului pentru remedierea situatiei”, potrivit unui anunt al Societatii de Transport Bucuresti (STB), postat pe pagina de Twitter.

Si circulatia tramvaielor 41 din Capitala este blocata, la momentul transmiterii stirii, dupa ce la terminalul Ghencea un tramvai a deraiat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: