HAOS in capitala Ungariei. Refugiatii sirieni provoaca violente – Vezi IMAGINI ale nebuniei

news

Decizia autoritatilor de la Budapesta de a evacua refugiatii din gara Keleti si de a suspenda circulatia trenurilor pe „timp nelimitat” a creat haos pe strazi. Refugiatii sirieni protesteaza violent, s-a ajuns la confruntari cu politistii.

Refugiatii scandeaza „Germania, Germania”, „Vrem sa plecam” si „Merkel, Merkel”. Potrivit MTI, gara a fost inchisa incepand cu ora locala 09:00 pentru o perioada de timp nespecificata si tuturor pasagerilor li s-a cerut sa paraseasca zona.

budapesta2
budapesta3 budapesta4
budapesta5 budapesta6

Decizia privind evacuarea garii a fost luata dupa ce aproximativ 500 de imigranti au incercat sa se urce la bordul unui tren cu destinatia Viena, a relatat un jurnalist AFP.

Imigrantii au inceput sa strige, in timp ce sute de politisti, intre care scutieri, au inceput sa-i conduca spre iesire. Imigrantii nu au opus rezistenta. Niciun incident nu a fost raportat.

In acelasi timp, sute de imigranti asteptau in afara garii, de unde pleaca de obicei toate trenurile spre Austria, politia blocandu-le accesul spre acest loc. Reuters scrie ca ar fi vorba de 1.000 de imigranti care asteapta in fata garii si care striga ‘Germania, Germania!’.

Un total de 3.650 de imigranti au plecat cu trenul de la Budapesta spre Viena luni, un record in acest an pentru o singura zi, a declarat, marti, politia austriaca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: