life

Helen Mirren, insorita la 76 de ani: „Varsta mea a fost intotdeauna un avantaj. Altii ii spun imbatranire, dar eu ii spun maturizare”

Actrita Hellen Mirren impresioneaza in continuare, la 76 de ani, prin optimismul si tineretea de spirit pe care le degaja. In mai multe interviuri ea a vorbit relaxata despre varsta ei, fiind extrem de tonica.

„Varsta mea a fost intotdeauna un avantaj”, a spus Mirren recent. „Adica, sunt o persoana complet diferita fata de cea care eram la 22 sau 23 de ani. Pana si pielea se schimba. Corpul tau se schimba. Modul in care gandesti se schimba. [Este] simplu de fapt: Imbatranesti. Se intampla. Altii ii spun imbatranire, dar eu ii spun maturizare. Iar unul dintre avantaje este ca ajungi literalmente sa fii mai intelept. Viata este un proces constant de invatare”, a subliniat actrita intr-un interviu pentru revista People.

Crede ca s-a schimbat odata cu varsta? „Ei bine, gandurile pe care le ai la 16 ani, ai exact aceleasi ganduri si la 76 de ani, ceea ce este foarte enervant.”

Dupa o pauza, ea continua. „Si in fiecare an, imi iau aceleasi rezolutii de Anul Nou: Nu voi amana. Si in fiecare an, aman. Voi fi mai comunicativa. Si in fiecare an, nu reusesc sa fiu comunicativa. Mi se pare ca anumite defecte de caracter raman cu tine pentru totdeauna”.

Odata cu varsta vine si o perspectiva unica asupra frumusetii. Mirren a declarat pentru People ca „cei mai multi dintre noi nu suntem frumosi. Avem alte lucruri, care sunt la fel de puternice ca si frumusetea. Si as vrea sa vad ca sarbatorim aceste lucruri… Imi place cuvantul swagger (increzator) pentru ca eu cred ca swagger inseamna ca am incredere in mine, ma prezint lumii, ma bucur de lumea din jurul meu”, explica Miren. „Cred ca ceea ce se numeste industria frumusetii ar trebui sa se numeasca industria swagger. Noi le oferim oamenilor swagger (incredere de sine)”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

6 secunde ago

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

36 de minute ago

„Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol”, anuntat vicepremierul. „Dar starea sa ramane grava si necesita ingrijiri intensive”

Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol, la patru zile dupa atentatul…

30 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

3 ore ago

Catalin Drula: „Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra”

Presedintele USR Catalin Drula a declarat ca in toata tara "PSD si PNL au cuplat…

O oră ago