Hoarda lui Dragnea, atacuri delirante la adresa Germaniei si Frantei: „Suntem mai civilizati decat voi” – Video

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu a atacat halucinant, joi,  Uniunea Europeana dupa raportul critic pe tema justitiei.

”Leaganul civilizatiei noastre este mult peste civilizatia voastra, pentru ca aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe… nu mai dam exemple… cand, probabil Brancusi facea statui, ei, pe la curtile regale inventau homosexualitatea sau faceau orgii. Multe… nu comparati istoria romanilor cu istoria voastra, dragi colegi din alte tari”, a spus Radulescu.

El a reluat si mai violent tema preferata a PSD, aceea a independentei romanilor in fata unei presupuse asupriri din partea UE.

”Daca vreti sa va comportati in felul asta… romanul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi… din contra romanii sunt demni, sunt educati sunt mai destepti ca multi dintre straini”, a mai spus Radulescu.

El a indemnat mai multe tari sa faca un front comun impotriva Germaniei si Frantei. ”Trebuie facut front comun, toate tarile ce se simt nedreptatite, Spania, Ugaria, Cehia, Polonia sa faca front comun si sa arate catorva tarisoare, Germania, Franta si sa le arate ca majoritatea in UE e alta, nu patru tari fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania sa arati ca sunteti perfecti, fa-ti si tu DNA si ANI la tine in tara, vrei tu Franta sa ne ceri noua sa schimbam legile cum vrei tu sau sa schimbam procurorii, faceti si voi la fel. Atata timp cat in tarile voastre va comportati intr-un fel, acceptati coruptii si noua ne dat lectii…”, a mai spus Radulescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: