Horia Georgescu si Theodor Niculescu, trimisi in judecata de DNA

news

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) Horia Georgescu a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, fapte comise in calitate de membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP.

Alaturi de Georgescu afost trimis in judecata deputatul PNL Theodor Niculescu si alti 10 inculpati.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, Niculescu, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru 24 de acuzatii de luare de mita in forma continuata, precum si pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

De asemenea, Horia Georgescu, aflat de asemenea in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

DNA subliniaza ca s-a dispus trimiterea in judecata a 8 inculpati care, la data faptelor, faceau parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul ANRP, precum si a 4 inculpati care aveau calitatea de experti evaluatori autorizati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: