Horodniceanu afla astazi daca se poate intoarce la Iasi. Seful DIICOT nu vrea sa mai conduca Parchetul Antimafie

news

Sectia pentru procurori a CSM discuta vineri cererea actualului sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Daniel Horodniceanu de a-si reveni la Serviciul Teritorial Iasi al DIICOT, dupa incheierea mandatului la conducerea institutiei.

Pe ordinea de si a Sectiei pentru procurori a CSM de vineri figureaza „Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 4290/2018 privind cererea formulata de domnul Daniel Constantin Horodniceanu, procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism , prin care solicita continuarea activitatii pe o functie de executie la Serviciul teritorial Iasi al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, la incetarea mandatului functiei de conducere detinuta”, anunta News.ro.

Mandatul lui Horodniceanu la conducerea DIICOT expira in luna mai, e fiind numit in functie in urma cu trei ani, la data de 19 mai. Anterior numirii, din 2012, a detinut functia de procuror-sef in cadrul Serviciului Teritorial Iasi al DIICOT.

Recent au aparut informatii conform carora ar fi fost vizat intr-un dosar DNA care a fost clasat.

Daniel Horodniceanu a declarat, intrebat despre aceste informatii, ca a cerut Directiei Nationale Anticoruptie sa studieze acest dosar, el spunand ca ar fi fost normal sa fie anuntat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: