Hoteluri numai pentru ADULTI, deschise in Vama Veche. Vezi ce se intampla acolo

life

Conceptul de „hotel exclusiv pentru adulti” poate lasa loc la interpretari. Insa nu este vorba decat de o „oaza de liniste si relaxare” pentru turistii care au implinit 18 ani, scrie poundtravel.uk, care mentioneaza ca un astfel de loc de cazare a aparut pe litoralul romanesc, la Vama Veche.

Practic, un astfel de hotel nu este destinat familiilor cu copii, ci doar adultilor, indiferent ca sunt cupluri sau vin impreuna cu grupul de prieteni. Conceptul nu a fost inventat pe plaiuri mioritice, ci a fost testat mai intai cu succes in tari precum Turcia sau Grecia, acolo unde unii turisti li s-au plans hotelierilor de galagia pe care o faceau copiii cazati in aceeasi unitate turistica.

„Sunt oameni care au fost in astfel de locuri in strainatate, chiar si prieteni de-ai mei cu copii, vin in astfel de locuri pentru a avea o vacanta doar pentru ei ca si cuplu”, a declarat Silviu Barbu, administratorul hotelului din Vama Veche.

Micul dejun intr-un astfel de hotel se serveste tarziu, uneori chiar si inspre orele pranzului si, daca clientul o cere, ii poate fi adus in camera.

Se pare ca si alti proprietari de hoteluri si pensiuni din Vama Veche si-au pus in gand sa incerce acest concept. „Trei sau sase zile, doar adultii au acces in tot ce inseamna curte, piscina si un altfel de liniste”, spune Mugur Cristea, proprietarul unei pensiuni din Vama.

Dar nu doar in celebra statiune din sudul litoralului poti gasi un astfel de hotel. Si la Mamaia, un boutique hotel nu permite si cazarea copiilor, astfel incat oaspetii sa se poata bucura de liniste.

„Am incercat sa cream un cadru intim in care clientii nostri se pot redescoperi, isi pot dezlantui simturile fara inhibitii”, sustine Claudiu Mascovescu, proprietarul boutique hotelului. Si tot la Mamaia, mai scrie poundtravel.uk, exista si plaje sau piscine unde este interzis accesul turistilor sub 18 ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: