Hotie marca Antena 3. Au furat imaginile unei jurnaliste pentru a realiza un montaj mincinos despre „rezistaci”

politica

Antena 3 a prezentat, duminica seara, la „Sinteza Zilei” mai multe imagini filmate in preajma Ateneului Roman in timpul protesttului de joi seara. Imaginile au fost furate de pe contul de YouTube al jurnalistei Camelia Tabacu cu scopul de a denigra manifestarea de protest.

Materialul montat deAntena 3 cu imaginile furate de la Camelia Tabacu a continut numeroase minciuni, intoxicari si invective. Protestatarii, catalogati „rezistaci”, au fost acuzati ca au manifestat impotriva preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE. Mai mult, s-a afirmat ca „rezistacii” ar fi incercat sa intre cu forta in Ateneul Roman, peste oficialii romani si europeni, desi chiar in materialul prezentat era limpede ca acestia erau nemultumiti de faptul ca jandarmii ii impiedica sa ajunga la locul protestului.

„Cand reusesti sa te autodepasesti in ticalosie in nici 24 de ore. Nu sunt doar o hoata care le-a furat sclavilor de la Antene imaginile cu Vladimir Draghia (filmate exclusiv de mine), raportata la youtube pentru asta, am ajuns intre timp ‘o femeie’ rezistaca si provocatoare care a incitat fortele de ordine de la Ateneu. (…) Despre faptul ca au folosit minute bune din munca mea in prime-time, fara acordul meu, ce sa mai zic?!”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: