politica

Hotie PSD in Parlament. Nevasta lui Goleac a votat si pentru sageata lui Sebi Ghita, deputata PSD Laura Vicol

Deputata PSD Matilda Goleac fost filmata votand in locul deputatei PSD Laura Vicol bugetul Romaniei, luni noapte, in Parlament. Goleac a fost filmata de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Autointitulata „luptatoare pentru adevar si justitie”, Vicol a chiulit din Parlament si i-a lasat cartela de vot colegei Matilda Goleac. Aceasta a fost nevasta lui Marian Goleac, fostul sef al ADP Sector 4, care acum este urmarit in numeroase dosare penale de DNA.

„FLAGRANT! La aceasta ora tarzie din noapte se voteaza in Parlamentul Romaniei, din greu, bugetul Romaniei. Complet ilegal, o doamna deputat de la PSD, voteaza si pentru colega de banca, cu incalcarea flagranta a Regulamentului. Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii…

Vai si amar. Dupa ce au depus 3000 de amendamente la buget in bataie de joc, nu se obosesc sa le voteze. Cea care si-a lasat cartela sa voteze ‘singura’ se numeste Vicol-Ciorba Laura-Catalina.

Am aflat cum o cheama pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei si se pare ca este la primul mandat. Invata repede…”, a scris Ungureanu pe Facebook.

FLAGRANT!
La aceasta ora tarzie din noapte se voteaza in Parlamentul Romaniei, din greu, bugetul Romaniei.
Complet…

Posted by Emanuel Ungureanu on Monday, 1 March 2021

Laura Vicol, fosta avocata a fugarului Daniel Dragomir, a aparut pe listele PSD Dolj cu doar cateva saptamani inainte de alegerile parlamentare, fiind impusa de conducerea centrala a PSD. Alaturi de Daniel Ghita, Vicol reprezinta gruparea Sebastian Ghita din PSD. Vicol s-a remarcat de altfel prin numeroase atacuri foarte violente la adresa DNA. Ea este si foarte buna prietena cu Elena Basescu. Traian Basescu este prezent deseori la Romania TV, post patronat de fugarul Sebastian Ghita.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Celalalt „turn inclinat” al Italiei: Turnul Garisenda din Bologna, in pericol sa se prabuseasca, va fi reparat la fel ca Turnul din Pisa

Autoritatile italiene au pus la punct un plan de salvare a Turnului Garisenda din Bologna,…

5 ore ago

Invitarea lui Putin la summitul G20 ar trebui facuta in urma unui consens

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus…

5 ore ago

A doua nava cu ajutoare umanitare pentru Gaza va pleca sambata din Larnaca

Cea de-a doua nava care transporta ajutoare umanitare pentru Gaza, ca parte a proiectului Amalthea,…

5 ore ago

Universitatea Harvard va elimina copertile din piele umana ale unei carti din anii 1800

Universitatea Harvard a eliminat copertile din piele umana ale unei carti din secolul al XIX-lea…

5 ore ago