„Hotii, hotii”, sute de ieseni il asteapta pe Dragnea. Garduri si numerosi jandarmi la Iasi pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de protestatari – Video

politica

Sute de protestatari scandeaza „Hotii, hotii” langa mitingul PSD de la Iasi. PSD organizeaza un miting in fata Teatrului Luceafarul la care este asteptat sa participe si Liviu Dragnea.

Jandarmeria a imprejmuit zona cu garduri, in timp ce sute de protestatari huiduie si scandeaza „Hotii, hotii” si „Rusine”. In fata teatrului sunt alte cateva sute de simpatizanti ai PSD care au fist adusi cu autocarele din satele si comunele invecinate. Organizatorii PSD difuzeaza muzica populara la boxe pentru a acoperi huiduielile.

Potrivit programului anuntat de PSD, Liviu Dragnea si Viorica Dancila urmeaza sa sustina discursuri pentru alegatori in fata Teatrului „Luceafarul” din Iasi, de la ora 14,00. La mitingul electoral vor mai participa Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul de Finante, Daniel Suciu, ministru Dezvoltarii Regionale, si Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: