Hotii au spart din nou una dintre casele clanului Badalau. Au furat 15 ceasuri (doua de aur) si 30.000 de euro

politica

Casa lui Gabriel Badalau, fiul senatorului PSD Niculae Badalau, a fost sparta joi seara. In noiembrie 2018, hotii l-au jefuit si pe Niculae Badalau.

”In seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orasului Bolintin Vale a fost sesizata prin SNUAU 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, de unde au sustras mai multe bunuri. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuandu-se cercetari pentru identificarea autorilor”, anunta un comunicat al Politiei.

Fiul senatorului Niculae Badalau a sunat, joi, la 112, in jurul orei 19.00, pentru a anunta ca locuinta i-a fost jefuita. Printre bunurile furate se numara 15 ceasuri, dintre care doua de aur, si 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamatiei lui Gabriel Badalau este estimat la 80.000 de euro.

Casa lui Gabriel Badalau se afla la doar cateva sute de metri de casa tatalui sau, Niculae Badalau. Si casa senatorului PSD a fost jefuita in noiembrie 2018, printre lucrurile furate fiind si un pistol.

„Principalele obiecte care au disparut sunt un lantisor, ceasurile si acea arma. E foarte interesant, pentru ca un hot nu fura o arma, un om care vine sa fure o arma nu fura alte obiecte. In acelasi timp, vreau sa va spun ca absolut nimic nu a fost deranjat, absolut nimic, adica au lucrat… Ceasurile erau intr-o cutie, pentru ca aveau sistem automatic care le rotea ca sa le tina in viata si a scos fiecare bucatica foarte elegant, a pus-o la loc, nu a deranjat absolut nimic”, a explicat Badalau, adaugand ca politistii au gasit amprente”, spunea atunci Badalau.

Badalau a fost condamnat in 1988 pentru ca a furat patru saci de grau. El vrea acum sa devina, cu sustinerea PSD, vicepresedinte al Curtii Conturi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: