„Hotilor!”. Dancila, fugarita de protestatari si de la Festivalul Pastoresc „Urcatul Oilor la Munte”

politica

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc „Urcatul Oilor la Munte”. Sustinatorii PSD au incercat sa acopere protestul, strigand „Romania, Romania” si aplaudand.

Premierul Viorica Dancila a fost asteptat de sustinatori la sosirea la Festivalul Pastoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, judetul Gorj, cu un buchet de trandafiri rosii si paine cu sare.

Dupa ce a vorbit cu oamenii si a facut poze cu ei, Viorica Dancila a plecat, fara sa faca declaratii, mentioneaza Mediafax.

La plecare, mai multe persoane au huiduit-o si au strigat „Hotilor”, „Rusine” si „Demisia”. Sustinatorii PSD au incercat sa acopere vocile protestatarilor, scandand „Romania, Romania” si aplaudand.

Viorica Dancila a fost insotita la Novaci de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, si de ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.

Festivalul Folcloric Pastoresc „Urcatul Oilor la Munte“ este organizat de Casa de Cultura, Primaria si Consiliul Local al Orasului Novaci si se afla la a 52 – a editie.

Mai mult despre:

Comentarii: