Hunter Biden, fiul presedintelui SUA, pus oficial sub acuzare pentru frauda fiscala. El este deja urmarit penal pentru detinere ilegala de arma – VIDEO

externe

Hunter Biden, informator, FBI, minciuna, arestat, Ucraina, Burisma

Hunter Biden, fiul presedintelui american Joe Biden, a fost inculpat joi pentru a doua oara la nivel federal, de data aceasta pentru evaziune fiscala, potrivit unui document judiciar, relateaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Hunter Biden, in varsta de 53 de ani, „a fost implicat intr-o stratagema pentru a nu plati cel putin 1,4 milioane de dolari in declaratiile sale fiscale federale” intre 2016 si 2019, potrivit procurorului special responsabil cu ancheta.

El „a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viata extravagant in loc sa-si plateasca taxele”, se arata in documentul citat, in care sunt detaliate noua capete de acuzare, de la evaziune fiscala la fals in declaratii.

Fostul avocat si om de afaceri si-a cheltuit banii pentru a-si finanta consumul de droguri, compania unor „escorte” si pentru masini si haine de lux, potrivit rechizitoriului.

Aceasta noua inculpare inseamna ca fiul presedintelui, deja urmarit penal pentru detinere ilegala de arma, ar putea fi judecat de doua ori anul viitor, in timp ce tatal sau incearca sa fie reales la Casa Alba, noteaza AFP.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: