Hunter Biden va pleda „nevinovat” la acuzatiile de posesie de arme de foc, conform documentelor din instanta

externe

Hunter Biden, judecata, proces, posesie ilegala de arme, nevinovat

Saptamana trecuta, Hunter Biden, fiul presedintelui in functie al SUA a fost pus sub acuzare intr-un dosar legat de posesia ilegala de arme de foc, fiind invinuit, de asemenea, ca ar fi facut declaratii false. Se asteapta ca el sa pledeze „nevinovat” atunci cand va fi pus sub acuzare oficial, saptamana viitoare, a certificat marti avocatul sau in documentele depuse la tribunal.

Este primul indiciu oficial al planurilor lui Hunter Biden de a lupta impotriva acuzatiilor care i se aduc, in urma inculparii sale de saptamana trecuta.

Singurul fiu in viata al presedintelui a fost pus sub acuzare joia trecuta de catre procurorul special David Weiss pe motiv ca ar fi mintit intr-un formular federal cand a declarat ca nu consumase droguri atunci cand a cumparat un revolver Colt, in octombrie 2018.

Abbe Lowell, unul dintre avocatii lui Hunter Biden, a sugerat anterior ca acesta va respinge acuzatiile de posesie de arme. Lowell a depus marti documente in instanta pentru a solicita ca prima infatisare a clientului sau la un tribunal din Delaware sa aiba loc prin videoconferinta si nu in persoana, pentru a limita ceea ce el a numit „impactul financiar asupra resurselor guvernamentale si povara logistica asupra zonei centrale a orasului Wilmington”.

„Nu conteaza daca in persoana sau virtual… domnul Biden va pleda, de asemenea, nevinovat, si nu exista niciun motiv pentru care sa nu poata rosti acest cuvant prin videoconferinta”, a scris Lowell.

Dupa ce un acord de recunoastere a vinovatiei intre procurorii federali si Hunter Biden a esuat in iulie, in urma unei anchete care a durat cinci ani, procurorii au declarat luna trecuta, in documentele depuse in instanta, ca intentioneaza, de asemenea, sa depuna acuzatii de infractiuni fiscale impotriva lui Hunter Biden in California si Washington, D.C.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: