I-a cazut falca lui Chirieac. Cum l-a pus la punct Rares Bogdan: „Sa-i injuram pe Mihai Sora si pe Oana Pellea si sa-i preaslavim pe astia care au furat Romania?” – Video

politica

Interventie fabuloasa a lui Rares Bogdan intr-un interviu acordat lui Bogdan Chirieac, celebru propagandist al PSD si militant anti-DNA. Rares Bogdan i-a reprosat direct in fata ca, impreuna cu „colegii de platou”, a luat-o in brate pe Elena Udrea si ca ii injura pe Mihai Sora si Oana Pellea.

Chirieac a insistat sa vorbeasca cu Rares Bogdan despre „abuzurile din justitie” si „razboiul romano-roman”. Rares Bogdan i-a replicat ca actiunile Regimului Dragnea transforma Romania intr-un „rai al infractorilor”.

„Nu vad de ce Romania ar fi raiul infractorilor si Franta nu”, a tinut Chirieac sa reactioneze.

Rares Bogdan l-a pus imediat la punct pe Chirieac.

„Pentru ca nu mai platesc, domnule Chirieac, pentru faptele facute. Vi se pare normal sa o luati in brate, sa o ia in brate colegii dvs. de platou, pe Elena Udrea dupa ce zece ani au aratat faptele pe care le-au facut Elena Udrea sau Alina Bica, care facea dosare la comanda, sau Ana Maria Patru… sa fie considerate astazi ca niste lumini? In curand o sa-l ia pe Cocos sau pe Pinalti sau pe Nicusor Constantinescu sau pe Radu Mazare sa-mi spuna… Va place cum arata Constanta dupa Radu Mazare? Adica ei au devenit modelele noastre in societate?

Sa-i injuram pe Mihai Sora si pe Oana Pellea si sa-i preaslavim pe astia care au furat Romania?”, a a replicat Rares Bogdan.

Vezi video de la minutul 43.00:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: