I-a cazut fata lui Chirieac. Liviu Dragnea: „Domnule Chirieac, sunteti specialist in arta manipularii” – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a spus vineri lui Bogdan Chirieac, invitat zilnic la Antena 3 si Romania Tv, ca este „specialist in arta manipularii”. Cand a realizat ce a spus, seful PSD a incercat apoi sa o dea la intors.

Vorbind despre scandalul UBER, Dragnea a negat ca serviciile acestei companii au fost interzise. Chirieac a intrebat-o pe colega sa Elena Cristian daca ii poate comanda un taxi de pe aplicatie. Aceasta a confirmat, dupa care Chirieac s-a intors catre Dragnea : „Deci functioneaza? Asta-i o informatie, domnule presedinte”.

„Asta-i masina de propaganda. Domnu’ Chirieac, sunteti specialist, nu sunteti ca mine… in arta manipularii”, a spus Dragnea. Realizand brusc ca de fapt nu-i face un compliment lui Chirieac, Dragnea a incercat apoi sa o dea la intors: „Adica ati studiat arta manipularii mult”.

„Ma confrunt cu ea foarte mult, din partea unor organe”, a mormait Chirieac.

„Stiti mai bine ca mine institutiile implicate in constructia acestei masinarii de propaganda. Ei au incercat sa inventeze orice pentru a crea un curent negativ in aceasta campanie”, a continuat seful PSD.

Vezi video de la momentul 01.00.00:

Mai mult despre: ,


Comentarii: