politica

I-a fost frica sa apara. Timisorenii l-au asteptat pe Tudorel Toader cu rahat, ministrul si-a anulat vizita – Video

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar fi trebuit sa participe, luni, de la ora 11.00 la bilantul Curtii de Apel Timisoara. El nu si-a mai facut aparitia, avand in vedere ca era asteptat de zeci de protestatari.

Zeci dde timisoareni au venit in fata Universitatii de Vest din Timisoara pentru a-l astepta pe Tudorel Toader. Ei scandau „Tudorel, demisia” si „Justitie, nu coruptie”. Unul dintre protestatari il astepta cu rahat. „Daca tot mananca rahat toata ziua, sa manance si la Timisoara”, a spus Cristian Troncota.

Insa Tudorel Toader nu si-a mai facut aparitia. „I-a fost frica sa vina la Timisoara”, a comentat Troncota.

Pe Facebook fusese anuntat de vineri un eveniment sub titlul „Asteptandu-l pe Gargamel”. „Curtea de Apel Timisoara isi va sustine raportul de activitate anual in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara. Din informatiile noastre, incepand cu ora 11, a fost invitat si tovarasul Gargamel – groparul justitie romanesti. Unealta neispravita a regimului de talhari, s-a identificat in ultima vreme ca fiind principala sluga a dictatorului de Teleorman. In cunoscuta traditie civica, va invitam sa-i aducem «omagiile» noastre, in mod civilizat, cu urarile deja traditionale”, anuntau organizatorii, reprezentantii Intiativei Timisoara si ai miscarii Rezist.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Scripcaru sau Coliban? Sondaj PSD-ist la Brasov, cine ar castiga alegerile pentru Primarie. PSD il sustine pe fostul primar penal George Scripcaru

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a anuntat joi ca organizatia sa a realizat un sondaj…

O oră ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

O oră ago

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

3 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

2 ore ago