I-a mintit Olguta si pe pesedisti? Vasilescu face iar scandal, acum se cearta chiar cu un lider PSD din Craiova

politica

Un membru al PSD Dolj a anuntat, pe Facebook, ca Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei si ca anuntul a fost facut la sedinta organizatiei locale a PSD Craiova. „Cand voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus Olguta Vasilescu, pentru Mediafax.

Anuntul potrivit caruia Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei a fost facut pe Facebook de Lucian Dindirica, secretar in cadrul organizatiei PSD Dolj si director al Bibliotecii Judetene „Alexandru si Aristia Aman” din Craiova.

„Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anuntul a fost la sedinta Organizatiei Locale 1 a PSD Craiova. Sa fie cu succes!”, a scris Lucian Dindirica pe reteaua de socializare.

Contactata de corespondentul Mediafax, Lia Olguta Vasilescu nu a oferit declaratii despre subiect. „Cand voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus ea.

Reprezentantii BPJ al PSD Dolj spun ca acest anunt nu apartine partidului, ci doar membrului de partid care l-a postat.

Lia Olguta Vasilescu a mai detinut doua mandate de primar al Craiovei, unul castigat in 2012, iar al doilea in 2016, ambele din partea PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: