I-a sarit mustarul lui CTP. O pune dur la punct pe Mungiu-Pippidi: „De unde pastrongatii genitorilor matale ai scos din gusa zisa pesedista la moda?”

news

Enervat ca a fost catalogat de Alina Mungiu-Pippidi drept unealta a SRI, Cristian Tudor Popescu ii adreseaza o replica taioasa. CTP o intreaba daca „a stat mult rat in rat cu Daniel Dragomir, cu Olguta Vasilescu, Dragnea sau Tariceanu?”.

„Poti sa ma faci dobitoc, imbecil, analfabet, e dreptul dumitale, dar ca sa afirmi ca sunt comandat de SRI, la varsta mea, dupa o viata de munca in presa, trebuie sa ai macar un capetel de proba, nu, savanto?”, scrie indignat CTP.

„Am fost decorat de Pippida. Sub titlul ‘Jos labele de pe Sora si Arafat, nemernicilor!’, A. Mungiu Pippidi publica un articol din care extrag fraza: ‘Cum analisti oficiali care nu sufla niciodata decat in aceeasi directie cu SRI, de genul lui Cristian Tudor Popescu, se dezlantuie la comanda’.

Carevasazica, Pippida afirma ca subsemnatul e un subordonat, o unealta a SRI in spatiul public. Face asta bazandu-se cu siguranta pe verificari incrucisate, marturii si dovezi indubitabile, caci Pippida se autointituleaza in tot momentul om de stiinta international – iata cum isi incepe articolul: ‘Foarte scurt si pe intelesul tuturor, ca am 5 zile intarziere la predarea articolului Administratie publica si calitatea guvernarii pentru Oxford Research Encyclopedia si 50 de studenti la usa’.

Si acum, ca am facut introducerea civilizata, vine intrebarea: ‘De unde pastrongatii genitorilor matale ai scos din gusa zisa pesedista la moda «ala nu e de parerea mea, prin urmare, sigur e de parerea SRI»’? Ai stat mult rat in rat cu Daniel Dragomir, cu Olguta Vasilescu, Dragnea sau Tariceanu? Poti sa ma faci dobitoc, imbecil, analfabet, e dreptul dumitale, dar ca sa afirmi ca sunt comandat de SRI, la varsta mea, dupa o viata de munca in presa, trebuie sa ai macar un capetel de proba, nu, savanto?

Asa, si cum sunt eu analist oficial, madam? Am avut vreo functie platita de la buget, am apartinut vreodata vreunei institutii a guvernului, a vreunui partid sau a statului? Cum faci de slobozi cuvintele astea?

Vorbesti tu de comanda in presa, Paukerito? Asa te-am numit in scris, inainte de a fi data afara din TVR pentru activism politic pestilential. Nu cred ca ai uitat cand ma bagai in Jurnalul TVR deoarece iti conveneau criticile mele la adresa prapastiilor PNTCD, matale fiind PD-ista…

Deci, arata-mi cum sunt eu teleghidat de SRI, cand nu cunosc si nu am intalnit o singura persoana de acolo, de la Hellvig pana la soldatul de paza de la poarta.

Daca nu esti in stare, atunci ramai pentru subsemnatul aceeasi inteligenta isteroida, toxica si stearpa, care nu va lasa in urma decat un delusor considerabil de scarna.

P.S.

Desi, ar trebui sa fiu mandru de calitatea acordata, e aproape o decoratie, pentru ca sunt pus alaturi de cei 600.000 de oameni iesiti in strada impotriva Ordonantei 13 – papusi trase de sfori de SRI, potrivit tot zbieretelor Pippidei”, a scris CTP pe Facebook.

Citeste si: „Canalii fara scrupule, idioti, nemernici”. Mungiu-Pippidi, invective la adresa celor care-l critica pe Raed Arafat

Mai mult despre: ,

Comentarii: