I-au pus fiola mecanicului de tren de la Fetesti: 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat

news

Mecanicul locomotivei care a ciocnit un tren, miercuri noapte, in triajul statiei Fetesti, avea o alcoolemie de 40 mg/l alcool pur in aerul expirat, informeaza IPJ Ialomita.

„Referitor la accidentul feroviar petrecut in timpul noptii trecute precizam faptul ca mecanicul de locomotiva al trenului care ar fi impactat celalalt tren a fost testat alcoolscop, rezultand o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Fetesti in vederea recoltarii de probe biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, potrivit IPJ Ialomita.

Politistii continua cercetarea la fata locului alaturi de celelalte autoritati competente in domeniu pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului feroviar.

In accidentul feroviar produs in triajul statiei CF Fetesti au fost distruse mai multe vagoane, mai informeaza IPJ Ialomita.

”In cursul noptii trecute, politistii Postului Politie Transporturi Feroviare Fetesti au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca doua trenuri de marfa s-au ciocnit, un tren a intrat in spatele celuilalt, in triajul statiei CF Fetesti. Firul 1 si 2 de circulatie au suferit avarii la terasamente de cale ferata si linia de electrificare. In urma evenimentului, mai multe vagoane de marfa au fost distruse”, potrivit IPJ Ialomita.

Traficul feroviar a fost deviat pe ruta Fetesti – Tandarei – Slobozia Veche – Ciulnita.

In cauza se efectueaza cercetari pentru ‘accident de cale ferata’, fapta prevazuta si pedepsita de art.333 CP.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: