Categories: externe

I-auzi! GARD la granita Germaniei, propunere a unui inalt oficial GERMAN pentru a stavili imigratia

Propunere soc in Germania, pentru a stavili afluxul de refugiati. Ministrul de Finante din Bavaria, Markus Soder, ia in calcul chiar si ridicarea de garduri la granite.

„Daca granitele externe al UE nu sunt protejate, guvernul german trebuie sa se gandeasca cum poate sa protezeje granitele Germaniei. Chiar daca sunt garduri, patrule sau orice alta forma de control, trebuie sa vedem ce este de facut”, a declarat Soder, citat de Die Welt.

Markus Soder face parte din Uniunea Crestin Sociala, formatiune sora a Uniunii Crestin Democrate, partidul Angelei Merkel.

Propunerea lui Soder s-a lovit insa de refuzul sefului sau de partid Horst Seehofer, premierul landului Bavaria. „Sunt in favoarea limitarii migratiei, insa nu garduri nu vor aparea la granita bavareza. Felul bavarez a fost intotdeauna caracterizat prin moderatie, nu prin extreme”, a spus Seehofer.

Bavaria, in mod special capitala Munchen, este cea mai afectata zona din Germania din cauza afluxului de refugiati. Inca de acum doua saptamani autoritatile locale au declarat ca Munchen este sufocat si ca si-a atins limitele in privinta gazduirii refugiatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cei mai buni prieteni: un canibal si un criminal in serie din Rusia au fost eliberati din inchisoare si, drept, multumire, au plecat pe frontul din Ucraina

Dmitri Malisev a fost condamnat la 25 de ani intr-o inchisoare de maxima securitate pentru…

5 minute ago

Ministrul britanic de Externe, David Cameron, sustine ca Ucraina are dreptul de a lansa lovituri aeriene in adancul teritoriului rus

Seful diplomatiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul si a anuntat intentia Marii Britanii…

35 de minute ago

Taiwanul anunta ca 26 de avioane de lupta chineze au fost detectate in jurul insulei

Ministerul Apararii din Taiwan a anuntat vineri ca a detectat 26 de avioane si cinci…

50 de minute ago

Turcia a anuntat suspendarea tuturor relatiilor comerciale cu Israelul. Replica partii israeliene: „Asa se comporta un dictator”

Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce restransese deja exporturile catre…

O oră ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

12 ore ago