politica

Ia fiinta USL 2. Ciolacu confirma ca PSD nu va vota motiunea de cenzura: „Ce treaba are PSD cu lupta lor stupida pe ciolan?”. Joi spunea ca PSD va vota orice motiune de cenzura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a razgandit din nou si anunta ca nu va vota motiunea de cenzura depusa de USRPLUS si AUR. Joi seara sustinea inca ca pesedistii vor vota orice motiune de cenzura.

Intr-un mesaj intern, Ciolacu ii anunta pe pesedisti ca „PSD nu poate fi santajat de nimeni”.

„Romania se afla din nou intr-o situatie extrem de complicata, din cauza haosului creat de doua partide iresponsabile – USR si PNL, aduse la putere de Iohannis impotriva votului romanilor.

In timp ce facturile la energie si gaze se dubleaza, benzina se scumpeste si preturile la alimente cresc in fiecare zi, USR se cearta pe bani si putere cu PNL. Asta e preocuparea lor, pentru ca sunt total decuplati de realitate.

Ce treaba are PSD cu lupta lor stupida pe ciolan?! Ar trebui sa sarim in sus cand pocneste Barna din degete?! Sa votam repede o motiune scrisa pe genunchi, care nu vorbeste despre saracirea romanilor si in care USR nu exista?! Nu au avut nici macar minima decenta sa ne trimita textul sau sa discutam pe marginea lui. Au crezut ca ne forteaza mana si ne santajeaza. PSD este cel mai mare partid din Romania si nu poate fi santajat de nimeni!

De aceea, va propun sa sustinem propria noastra motiune de cenzura. Avem textul, avem semnaturile legale, avem tot. PSD nu este un partid care sa stea cu mana intinsa la absolut nimeni. Deciziile le luam intre noi, democratic si colegial. Si apoi le aplicam toti!

De aceea, opinia fiecaruia dintre dvs este importanta. Un lucru e cert: Citu trebuie sa plece. Si odata cu el si Barna si Ghinea si Nasui. Toti”, le-a transmis Ciolacu.

Motiunea de cenzura a PSD a facut redactata astfel incat ca parlamentarii USRPLUS sa nu o voteze, fiind atacati violent ministrii USRPLUS. Fara voturile USRPLUS, motiunea PSD nu are nicio sansa sa treaca.

PSD a boicotat deja, alaturi de PNL si UDMR, doua sedinte ale Birourilor permanente ale Parlamentului in care trebuia sa se stabileasca data votarii motiunii de cenzura.

Citeste si: Ciolacu da semne ca se razgandeste iar. Este posibil ca PSD sa NU voteze motiunea de cenzura, sustinandu-l astfel pe Citu

Ciolacu anuntase joi seara ca pesedistii vor vota motiunea USRPLUS-AUR.

„Sa depuna USR impreuna cu AUR motiunea. Va spun la dumneavoastra in studio pentru prima oara: PSD-ul voteaza motiunea si pica Guvernul Citu. Sa depuna ei o motiune, USR-ul cu AUR-ul, sa o depuna la Parlament si eu va promit ca toti colegii mei, 157, o vor vota”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

3 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

6 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

7 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

7 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

7 ore ago