„IADUL numit Bulgaria”. Cu ce se confrunta REFUGIATII in tara vecina. Au pus CAINII pe ei

externe

Bulgaria este pusa la zid intr-un material al publicatiei americane Politico. Sub titluri ca „Cel mai teribil drum catre Europa” si „Iadul numit Bulgaria”, redactia europeana a publicatiei amintite prezinta doua reportaje, legat de trecerea migrantilor prin tara vecina.

Reportajele au fost filmate in localitatea sarba Dimitrovgrad, acolo unde autorii s-au intalnit cu migrantii care trecusera prin Bulgaria pentru a ajunge acolo, noteaza 24 Chasa.

Conform acestora, Bulgaria este tara la adresa careia s-au inregistrat cele mai multe plangeri din UE, fiind acuzata de abuzuri grave indreptate impotriva refugiatilor: batai crunte, lovituri cu pistolul, jafuri, retinere ilegala si chiar crime ale politiei.

BULGARIA-EU-MIGRANTS-

Doi refugiati, care se prezinta drept Ali si Ahmed, originari yazidi din Irak, povestesc ca au incercat de patru ori sa treaca de gardul de la granita pana au reusit. Ei spun ca politistii au tras in aer, au asmutit cainii pe ei dupa care i-au batut, luandu-le telefoanele si cate 200 de euro de om.

bulgaria2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: