politica

Iar e jale la Antena 3. Cristi Danilet: „Sunt singurul judecator roman care a dat mana cu Joe Biden. Au fost recunoscute eforturile mele constante cu privire la apararea independentei justitiei”

Judecatorul Cristi Danilet a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare strangandu-i mana lui Joe Biden, noul presedinte al SUA.

„Da, am fost unul dintre putinii romani care au avut onoarea sa dea mana cu Joe Biden (Palatul Cotroceni, 2014). Si singurul judecator, e adevarat. Asta pentru ca, probabil, au trebuit cumva recunoscute si in acest fel eforturile mele constante cu privire la apararea independentei justitiei si promovarea integritatii magistratilor. Pentru carcotasi: e a treia oara cand postez aceasta foto in ultimii 6 ani”, a scris Danilet pe Facebook.

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters.

Biden a avertizat ca il asteapta o munca grea, dar a promis sa fie presedintele tuturor americanilor.

„America, sunt onorat ca m-ai ales pentru a conduce marea noastra tara. Ne asteapta o munca grea, dar va promit: voi fi presedintele tuturor americanilor – fie ca ati votat pentru mine, fie ca nu. Voi pastra increderea pe care v-ati pus-o in mine”, a scris fostul vicepresedinte american pe contul sau de Twitter.

Mass media americane l-au anuntat drept castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe Joe Biden, cu 273 de mari electori, gratie succesului inregistrat in statul-cheie Pennsylvania.

Biden va deveni cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, da asigurari ca „nu exista riscul unui flux masiv de migranti ilegali” in Romania

Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a afirmat ca, de la inceputul acestui an, s-au inregistrat…

2 minute ago

FMI prognozeaza ca economia „de razboi” a Rusiei va creste cu 3,2% in 2024, depasind toate economiile avansate, inclusiv SUA

Potrivit Fondului Monetar International, se asteapta ca economia Rusiei sa creasca semnificativ mai rapid decat…

32 de minute ago

Amenintarea cu bomba de la bordul unui avion care zbura spre Egipt si a aterizat de urgenta la Timisoara s-a dovedit a fi falsa

Alarma cu bomba de la bordul unui avion care transporta pasageri de la Wroclaw (Polonia)…

O oră ago

Directorul CIA avertizeaza: „Daca nu primeste ajutor militar, Ucraina ar putea pierde total razboiul in fata Rusiei pana la sfarsitul acestui an”

Directorul CIA, William Burns, a transmis un mesaj de avertizare legislatorilor din Washington DC, subliniind…

2 ore ago