Iar innebuneste Firea. „Daruieste Viata”, premiata in prezenta lui Iohannis si Orban: „Pentru noi, in ultimii doi ani, statul roman a fost ca un vanator”

news

Oana Gheorghiu, fondatoare a Asociatiei „Daruieste Viata”, a  primit vineri premiul „Antreprenor pentru Romania” in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban. Fondatoarele asociatiei, Gheorghiu si Carmen Uscanu, a fost intes atacate recent de propaganda PSD si de Gabriela Firea, in special.

„Primul premiu ‘Antreprenor pentru Romania’ merge pentru Asociatia ‘Daruieste Viata'”, a anuntat presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii.

Oana Gheorghiu si-a primit premiul in timp ce Iohannis si Orban s-au ridicat sa ii fie alaturi.

„Va multumim ca in aceste condtii ostile ati rezistat si ati luptat. Pentru noi, in ultimii doi ani, statul roman a fost ca un vanator, asa l-am simtit noi.

Am retinut ca produceti anual 2 miliarde profit. Daca am calculat bine, asta inseamna ca 64 de milioane de lei ar putea merge in astfel de proiecte (construirea de spitale), nu va ganditi ca sunt sume mici pe care le puteti dona, impreuna suntem o forta, impreuna suntem invincibili. Daca am reusit sa ajungem aici si sa construim un spital in tara in care nu se poate construi nimic e pentru ca dvs. ne-ati fost alaturi. Noi continuam sa construim acest spital, il facem mai mare”, a spus Gheorghiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: