Iar intra Veorica in panica. PNL: „Dancila va raspunde personal pentru gravele prejudicii pe care le va inregistra Romania la nivel european”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins.

El i-a solicitat premierului sa se consulte cu seful statului in privinta candidatului pentru postul de comisar european.

„In ceasul al 13-lea, solicit premierului sa respecte legea, sa consulte presedintele Romaniei in procedura de nominalizare a comisarului european, sa se prezinte in fata comisiilor de specialitate ale Parlamentului pentru audierea candidatului, astfel incat Romania sa poata sa dea un candidat care sa aiba sanse sa treaca de Parlament si care sa poata sa gireze acest portofoliu important al Transporturilor care a fost repartizat Romaniei.

In cazul in care acest lucru nu va fi indeplinit, Viorica Dancila va raspunde personal pentru gravele prejudicii pe care le va inregistra Romania la nivel european, pentru posibila pierdere a portofoliului de Transporturi si pentru toate efectele negative ale candidatilor profund nepotriviti pe care i-a desemnat in mod ilegal pentru pozitia de comisar european”, a declarat Orban la Parlament.

Mai mult despre: ,

Comentarii: