Iar o sa fie criza de isterie la Antena 3. Aniversare a protestelor la Bruxelles, organizatori sunt 2 grupuri din Parlamentul European. Oana Pellea, printre invitati

news

Doi europarlamentari, Monica Macovei si Sven Giegold, organizeaza in Parlamentul European o expozitie dedicata amplelor proteste din februarie 2017 care au dus la retragerea de catre PSD a OUG 13.

Expozitia are parte de sustinerea a doua grupuri politice membre in Parlamentul European, „Conservatorii si reformistii” si „Verzii”.┬áSven Giegold este eruoparlamentar din partea „verzilor” din Germania. Printre invitati se numara actrita Oana Pellea, care a participat la numeroase manifestatii de sustinere a justitiei, jurnalista Oana Dobre Dimofte si Radu Vancu, organizator a protestului maraton „Va vedem din Sibiu”.

afis

Este de asteptat ca propagandistii de la Antena 3 sa reactioneze din nou violent si fata de acest eveniment. La precedentele manifestari in Parlamentul European, dezbateri sau conferinte privind protestele sau justitia din Romania, subordonatii lui Gadea si invitatii sai i-au atacat isteric pe organizatori, acestia fiind acuzati ca afecteaza negativ imaginea Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: