Iar rade lumea de Firea. Declaratie stupida: „Viata la bloc este o realitate”

politica

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a starnit din nou amuzament dupa ce a facut o declaratie similara cu „apa e uda”: „Viata la bloc este o realitate”. In plus, Firea nu prea stie cum este viata la bloc, ea locuieste intr-o vila uriasa la Voluntari, impreuna cu sotul sau, Florentin Pandele.

Firea a afirmat vineri, in cadrul unei dezbateri cu reprezentantii unor asociatii de proprietari, ca „viata la bloc este o realitate”, potrivit unui comunicat de presa al PSD.

„In calitate de primar general, voi promova, prin consultare permanenta cu cetatenii, iar reprezentantii asociatiilor de proprietari sunt un interlocutor valoros, masuri simple care pot rezolva probleme punctuale, si care sa ofere o baza solida pentru rezolvarea marilor probleme structurale ale Bucurestiului. Ca sa va dau un singur exemplu, solutia pentru termoficare nu incepe cu constructia unor noi termocentrale, ci cu anveloparea tuturor blocurilor, dupa care vom putea face o evaluare a necesarului caloric, sa dimensionam reteaua de transport si s-o modernizam.

Viata la bloc este o realitate, de noi depinde s-o facem confortabila”, a spus Firea la finalul intalnirii cu reprezentantii Ligii Asociatiilor de Proprietari „Habita” si ai Asociatiei Romane pentru Locuinte „Casa Plus”, carora le-a prezentat principiile care stau la baza alcatuirii Programului de guvernare pentru Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: