Iar s-a suparat Codrin, a eliminat 100 de PSD-isti din lista de prieteni: „Ati acceptat conducerea securista a PSD”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, tine sa anunte ca a eliminat 100 de pesedisti din lista sa de prieteni de pe Facebook. El ii acuza pe acestia ca nu au facut nimic pentru a rasturna „conducerea securista” a PSD.

„Anunt! Azi am scos din lista de prieteni o suta de PSD-isti de a lui Ciolacu, si am introdus de trei ori mai multi APP-isti de ai mei! Pentru cei eliminati din lista sunt dator cu o explicatie: am asteptat sa va dumiriti, ca vechiul PSD a murit odata cu condamnarea politica a lui Liviu Dragnea! Odata cu demisia mea! Si in momentul in care partidul a fost confiscat de o mana de securistoizi si predat lui Iohannis!

Unii dintre voi au inteles asta, astazi sunt alaturi de noi in #AliantaPentruPatrie! Ne continuam drumul spre recuperarea Romaniei, alaturi de romani curajosi, curati si civili! Pe voi, cei care nu ati inteles sau care acceptati conducerea securista a PSD, v-am eliminat din viata mea, din lista si din tot!

Drumurile noastre sunt total diferite, cred cu maxima convingere ca noua echipa a APP va matura pe jos, in viitorul apropiat, cu sefii vostri sinistrii si tradatori! Iar cei care tolereaza si permit sa fie condusi de vanzatori sau agenti informatori, chiar isi merita soarta! Asta-i tot!”, a anuntat Stefanescu pe Facebook.

In noiembrie, Stefanescu i-a catalogat pe parlamentarii PSD drept „armata de ciolaci”.

„Mesaj pentru parlamentarii PSD! Cu ce va constrange Ciolacu, oameni buni? Cum va convinge sa votati si sa sustineti toate mizeriile? Cum ati votat Turturica la sefia TVR? Turturica, rezistul acela sinistru cu ‘ue PSD, ciuma rosie si Dragnea la puscherie? Cum naiba sa votati asa ceva? Cum ati votat legea prin care SRI devine organ de cercetare penala? Cat de frica trebuie sa va fie, cu ce v-au amenintat, ce v-au facut de ati votat aberatia asta lansata in trecut de Ciolos??

Cum v-a convins Ciolacu sa sustineti intrarea la guvernare cu Citu si ciuma galbena? Ce e cu voi? Mai iesiti cateodata pe strada sa vorbiti cu oamenii? Cititi mesajele dure pe care vi le transmit romanii? Mai aveti vreo legatura cu cei care v-au votat? LASILOR! Rusine sa va fie! Ma intreb cum mai dati ochii cu propriile familii, cu prietenii, cu cei apropiati! Ati tradat tot si nu aveti nici o remuscare! V-ati transformat cu totii, intr-o mare si penibila armata de ‘ciolaci’!!!”, a transmis Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu eset coordonatorul Aliantei pentru Patrie, partid infiintat de Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: