Iar vor zbura sarmele din Firea. Klaus Iohannis o pune la punct pe primarita Capitalei: „Ramai trasnit”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul sedintei plenare a Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, ca tara are nevoie de infrastructura, aceasta presupunand inclusiv transportul public, si a criticat activitatea unor primari, spunand ca ei pot fi „sanctionati” la vot.

„Vedeti cei care care locuiti in Bucuresti sau in jur ca deja o naveta de cativa km devine un calvar pentru ca infrastructura nu face fata. Daca vorbim de infrastructura, nu trebuie sa ne gandim doar la autostrazi, dar e transportul rutier, pe carle ferata, cel public, total deficitar”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Presedintele a criticat activitatea unor primari in acest sens.

„Daca ne uitam la peocuparile guvernantilor si edililor, ramai trasnit. Se ocupa de cu totul altceva decat e nevoie pentru a face Romania mai functionala. Aceasta decorelare intre nevoia romanilor si mediul de afaceri si preocuparile politicienilor trebuie corectata. Aceasta corectie se numeste alegeri”, a mai spus presedintele.

Seful statului a declarat ca ar fi nevoie de un pact pe infrastructura, desi nu incurajeaza semnarea de pacturi doar pentru ca ele sa fie facute.

„Dupa pactul semnat pe aparare, in politica s-a ajuns la pactomanie. Prea multe intelegeri au fost proforme. Doar ca in practica mai urma ceva…implementarea, care nu s-a facut. Sa nu mai mentionam situatiile in care ati semnat diferite intelegeri care ulterior au fost ignorate”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: