Categories: life

Iata ca se poate. Doi POLITISTI romani impresioneaza prin comportamentul lor

Jurnalista Diana Robu a descris o intamplare cu politisti si copii care a devenit virala pe retelele de socializare. Modul in care politistii au relationat cu un grup de copii, dupa ce au fost sesizati de un vecin „uracios”, a impresionat mii de romani.

Iata postarea jurnalistei:

„Aici, in spatele blocului, se aduna copii. Multi, de zici ca e toata pruncimea din cartier, plus cativa pusti mai maricei. Joaca toate jocurile copilariei, se mai ciondanesc, fac larma, se si injura: ‘Ponta!’, ‘ba Ponta esti tu’.

Acuma, un vecin uracios a chemat politia. Ca-l deranjeaza astia micii, ca bat mingea si poate sparg ceva. Au venit doi politisti – mvai, niste Adonis in uniforme, nicio legatura cu sectoristul burtos – ceata s-a spart, pustii s-au ascuns dupa blocuri, una mica n-a mai apucat, a inceput sa tipe cat o tin plamanii ca ea n-a facut nimic si daca totusi cineva a facut, nu e vina ei.

Politistul mai blondut a calmat junioara, hai ca nu patesti nimic, nu plange, nu iti fac nimic, hai sa vedem ce s-a intamplat. De dupa coltul blocului, a inceput sa se adune sfios pustimea. „Nenea, sa vedeti, ca ne goneste tot timpul, intr-o seara ne-a gonit ca nu putea sa se uite la Euro ca facem noi galagie”.

Politistul mai creol (frumos raaau) mangaie un pusti pe cap. Ati spart ceva? Nu, nenea, ne-am jucat! Vecinu’ reclamangiu e sobolan fricos, nici n-a iesit afara. Grupul de pusti e din ce in ce mai mare, au venit sa-si recupereze bicicletele si mingile abandonate in fuga de politie.

Barbatii in uniforma ii aduna pe toti in jur, le vorbesc duios pustilor. N-ati facut nimic gresit, sunteti copii, sa fiti copii in continuare! Uite, ca nu are voie sa va supere, nici sa va goneasca de aici, ca nu e proprietatea lui. Si daca va mai supara, sa nu ii vorbiti urat, mergeti la parinti, sa ne cheme, si noi ii dam amenda. Apoi pleaca amandoi, dar nu inainte sa stranga mana fiecarui pusti. ‘Hai, cu forta, barbate'”, a scris Diana Robu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

8 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

5 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

5 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

5 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

6 ore ago