Iata cat de analfabeta este Carmen Dan. Cum si-a completat declaratia de interese: „Atrag atentia politistilor, este un element periculos de agramat”

news

Carmen Dan a maltratat grav limba romana inca de la inceputurile carierei sale politice. Iata cum si-a completat declaratia de interese in 2012, pe vremea cand a fost numita de Dragnea subprefect al judetului Teleorman.

Ea a comis o greseala specifica celor slab alfabetizati, cuvantul „subprefect” fiind transformat de actualul ministru de Interne in „supprefect”. „Atrag atentia tuturor politistilor ca la conducerea ministerului afacerilor interne s-a infiltrat un element periculos de agramat, decat fost supprefect”, a comentat Laurentiu Theodoru pe Facebook.

carmen

Greselile de limba romana comise de ministrul de Interne au devenit o sursa de amuzament constanta pentru politistii din subordine. Ea a incurcat „prenume” cu „pronume” si nu stie cand sa foloseasca particula „decat”. „Recunosc, si eu sunt usor agramat. Dar sunt Decat agent de politie”, spunea ironic un agent de Politie din Focsani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: