Iata cat de BINE si-a revenit Gabriel Cotabita. A cantat pe un GER cumplit in noaptea de Revelion – VIDEO

life

La Sibiu, Revelionul a avut un invitat special: Gabriel Cotabita. Artistul, care si-a revenit dupa o lunga perioada de suferinta, i-a impresionat pe toti cei prezenti.

Muzicianul a sustinut joi seara primul sau mare concert dupa experienta prin care a trecut la inceputul lui 2015. Unii dintre spectatori au fost miscati pana la lacrimi.

Dupa ce a vazut moartea cu ochii, Gabriel Cotabita spune ca s-au schimbat multe in viata lui si ca se simte un alt om.

„Pentru mine, a fost cel mai scurt an din viata mea, pentru ca 4 luni de zile nu le cunosc. Din pacat am trecut prin niste experiente pe care nu mi-as fi dorit sa le traiesc. Singurul lucru bun este ca in urma acestei intamplari, eu am iesit intr-un fel sau altul, imbunatatit. A fost un reset fericit. Nu mai transpir, sunt mult mai calm, m-am apropiat mai mult de Divinitate. Tu cand esti plecat nu mai stii nimic legat de lumea asta. Ai o alta lume, pe care o privesti. Acolo nu exista notiunea de timp”, a declarat recent Gabriel Cotabita.

Cantaretul a reusit sa-si revina in mod miraculos, cand nimeni nu-i mai dadea nicio sansa.

Gabriel Cotabita (59 ani) a ajuns de urgenta al spital pe 8 mai, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o sala de sport din Bucuresti. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, in timp ce isi efectua programul de exercitii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: