Iata cat de controlate sunt televiziunile. Au cenzurat aceste imagini care arata cat de mici sunt Voiculescu si Nastase

opinii

Doua figuri emblematice pentru mafia politica din Romania s-au intalnit la Targul de Carte Gaudeamus: Dan Voiculescu si Adrian Nastase. Le-am adresat cateva intrebari si reactia lor a fost sub orice critica. Au demonstrat cat sunt de mici, de penibili si mai ales de usor de pus la punct. Au aratat ca imaginea lor de oameni educati si puternici este un fals.
Te poti abona la pagina de YouTube a ziaristului Malin Bot, pentru a vedea materialele video postate aici in fiecare zi!

Romania este tara in care un infractor si dublu inculpat manevreaza Parlamentul, Guvernul si este pe punctul sa controleze Justitia, ajutat de o gasca intreaga de politicieni corupti, cercetati, judecati sau condamnati pentru modul fraudulos prin care s-au imbogatit.

Liviu Dragnea si gasca din jurul lui este produsul anilor iliescieni de dupa 1989 cand doua categorii mari de ”smecheri” din regimul comunist s-au metamorfozat in politicieni si oameni de afaceri ai democratiei. Este vorba despre fosti securisti si fosti activisti PCR, cei mai rapace si imorali dintre ei.

L-au ucis pe Ceausescu, apoi au furat toata Romania

Dupa ce l-au eliminat pe Ceausescu, sub umbrela nobilelor idealuri ale socialismului, la care visa Iliescu in 1990, rechinii din Securitate si PCR au inceput sa devoreze Romania. Efectiv au furat halci peste halci din tara si din resursele ei. Prin trafic de influenta, coruptie, falsuri, in grupuri infractionale organizate, acesti indivizi s-au improprietarit pe tara noastra.

Unii au furat banii statului, rulati de Securitate pana in 1989. Altii au furat fabrici si uzine. Altii au inhatat paduri, terenuri agricole, livezi si ferme. Multi au jefuit inca o data pe mostenitorii celor care fusesera jefuiti de comunisti cand au fost confiscate imobile prin nationalizari sub umbra tancurilor lui Stalin.
A fost un jaf de proportii nationale care a putut continua cu parazitarea bugetului si resurselor statului. Pentru ca la infinit se platesc taxe si impozite, ei au crezut ca la infinit vor putea sa fure mai departe. Si-au dat legi care sa le acopere urmele, sa blocheze controlul averilor, sa permita numirea unor procurori-sefi obedienti care sa-i protejeze daca se ajunge la dosare penale.

Cand Romania a aderat la Uniunea Europeana, ni s-au impus mecanisme care au generat independenta sistemului judiciar. Independenta procurorilor si magistratilor a generat imediat efectul tragerii la raspundere a marilor corupti pentru infractiunile comise.

Asa au ajuns la puscarie Dan Voiculescu si Adrian Nastase, doua figuri emblematice ale fenomenului despre care vorbesc mai sus.

Asta pentru ca Voiculescu este cel mai rapace securist de stil vechi, acuzat ca a furat banii de afaceri ai firmelor Securitatii. Voiculescu nu s-a multumit doar sa faca si mai multi bani cu sumele pe care le-a sterpelit in degringolada din 1989 si 1990.

A avut ambitii politice, a fondat un trust de presa cu care manipuleaza, de ani de zile, milioane de naivi ca sa sustina mediatic, de fapt, grupul infractional organizat in politica din fostii securisti si activisti PCR.
Unul dintre fostii activisti PCR de frunte, conectat personal la virful dictaturii comuniste, a fost Adrian Nastase. Fiul unui apropiat al lui Ceausescu, casatorit cu doua fiice ale unor inalti demnitari ceausisti, prieten la catarama cu feciorii dictatorului, Nastase a ajuns sa controleze Romania cu metode care il impingeau la moarte pe tanarul procuror Cristian Panait.

Exact mecanismele folosite atunci de Nastase sunt acum refacute in Parlamentul Romaniei de discipolii sai: Eugen Nicolicea, Serban Nicolae, Florin Iordache. De facto, ei acum scot Romania din Uniunea Europeana, ca sa nu mai fie opriti din furt. Despre asta este vorba si numai despre asta.

Acestea sunt opiniile pe care voiam sa le inregistrez video la Gaudeamus, alaturi de cateva intrebari pe care le-am pus lui Dan Voiculescu si Adrian Nastase.

Nastase, Voiculescu, Dragnea sunt niste oameni lasi

M-am pregatit bine pentru acest moment, am recitit informatiile despre dosarele lor pentru ca mi-am imaginat ca voi avea parte de un dialog serios, cu oameni puternici care isi vor folosi inteligenta, cultura si experienta de viata ca sa imi raspunda.

Am avut surpriza sa constat ca, de fapt, lorzii raului din Romania sunt niste personaje absolut marunte. Dragnea este la fel. Fuge ca un las de cate ori ii pun intrebarile pe care ar trebui sa le auda zilnic de la toti ziaristii din Romania.

Este dovada ca, de fapt, mafia din politica nu e chiar atat de puternica precum pare. Este dovada ca si-au construit o imagine falsa a puterii, construita de televiziuni care sunt tot ale lor, de ziare controlate de ei, de pseudo-ziaristi care le fac jocurile murdare de imagine.

Este dovada ca, daca ne mobilizam in strada in numar mare putem sa ii oprim si sa repunem Romania pe drumul catre normalitate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: