Iata cati BANI primesc lunar refugiatii din Germania. Majoritatea romanilor nu castiga atat

pagina verde

Europa este asaltata in aceste zile de zeci de mii de refugiati, cu toii indreptandu-se catre Germania. Angela Merkel a declarat ca se asteapta ca in acest an tara sa sa primeasca in jur de 800.000 de imigranti.

Nunai in luna august au intrat in Germania peste 104.000 de refugiati. De ce cauta toti sa ajunga in Germania? Nu numai pentru ca este cea mai prospera economie din Europa sau cea mai primitoare tara fata de ei, insa este si cea mai darnica.

Potrivit legii germane, refugiatii primesc un permis de rezidenta valabil pentru trei ani, iar ulterior pot primi rezidenta permanenta.

Refugiatii sunt cazati in adaposturi confortabile, detinute de stat, sau in tabere, cand numarul acestora este foarte mare. Asa arata un bloc pentru refugiati.

adapost

Refugiatii din Germania primesc din partea statului suma de 400 de euro lunar pentru cheltuieli. Ei pot sa isi ia si un loc de munca, insa nu au voie sa primeasca mai mult de 1 euro/ora cat timp au statutul de azilant.

Salariul mediu in Romania este in acest moment de sub 400 de euro.

Coalitia lui Merkel este de asteptat sa cada de acord asupra unei serii de masuri duminica, inclusiv facilitarea constructiei de noi adaposturi pentru azilanti, accelerarea procedurilor de azil si cresterea fondurilor pentru state federale si orase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: