Iata cine sunt „sorosistii” de la Ateneu. Vorbesc engleza mai bine decat Dancila si toti ministrii PSD-ului – Video

news

Un nou material extraordinar publicat de jurnalistii de la Recorder. Acestia au realizat un reportaj in limba engleza despre protestul de joi seara de langa Ateneul Roman, locul unde toata protipendada pesedista s-a strans pentru a marca preluarea presedintiei UE de catre Romania. Toti protestatarii intervievati au vorbit intr-o engleza fara cusur.

„Recorder face astazi o exceptie si publica un reportaj video exclusiv in limba engleza. Este mesajul oamenilor care au fost aseara in fata Ateneului, pentru a le spune liderilor de la Bruxelles si cetatenilor din UE ca Romania inseamna mai mult decat politicieni corupti si discursuri anti-europene. Reportajul este in limba engleza pentru a putea fi inteles si de cei de peste hotare”, mentioneaza Recorder.

Reportajul i-a infuriat pe sustinatorii PSD-ului, care nu i-au acuzat din noi pe protestatari ca sunt „vanduti”. Iata un comentariu de pe pagina de Facebook a Recorder.ro:

Aproximativ o mie de protestatari s-au aflat, joi seara, in preajma Ateneului Roman pentru a denunta atacurule Coalitiei PSD-ALDE impotriva UE si a statului de drept. Ei au scandat „Europa, Europa”, „Vrem Europa nu dictatura”, „PSD, ciuma rosie”, „Analfabeta, analfabeta”.

La protest au participat personalitati precum Oana Pellea, Mihai Sora si pianistul Dan Grigore.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: