Iata cine sunt tradatorii din PNL care au votat cot la cot cu PSD legea salarizarii. Nume surprinzatoare

politica

Cinci deputati PNL au votat alaturi de PSD legea salarizarii, desi conducerea partidului a decis sa se pozitioneze impotriva. Presedintele interimar al PNL a anuntat ca acestia vor trebui sa isi explice decizia.

Printre cei cinci se afla si fosta presedinta a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Iata lista celor cinci deputati PNL care sustin PSD: Roberta Anastase, George Ionescu, Dumitru Oprea, Sorin Razvan Prisca Glad-Aurel Varga.

Prezenta la Antena 3, Ecaterina Andronescu a fost incantat sa le afle numele: „Ar trebui sa-i felicitam”

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a transmis, miercuri, ca deputatii liberali care au votat in favoarea legii salarizarii trebuie sa explice motivul care i-a determinat sa ia aceasta decizie.

„Am anuntat inca de marti, la finalul BPN al PNL, ca vor exista cativa colegi care ne-au spus ca vor vota favorabil aceasta lege, dar majoritatea se vor exprima impotriva ori se vor abtine, fapt care s-a si intamplat.

Deputatii PNL care au votat favorabil legii au acum posibilitatea sa-si explice public votul si sa arate in felul acesta ce anume i-a determinat sa ia aceasta decizie”, a declarat Turcan pentru Agerpres.

Si consilierul general al Bucurestiului, Ciprian Ciucu a transmis, pe Facebook, un mesaj catre colegii sai.

„Imi permit o intrebare pentru cei 5 colegi din PNL care au votat pentru legea salarizarii pentru bugetari facuta PSD… Care cuvant nu va este clar, ‘opozitie’ sau ‘liberal’? Pot oferi explicatii pentru ambele”, a notat Ciucu pe Facebook.

Legea salarizarii unitare a bugetarilor a fost votata, miercuri, de plenul Camerei Deputatilor cu 188 de voturi „pentru”, 28 „impotriva” si 47 de abtineri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: