Iata cum manipuleaza Tariceanu fara rusine: „Procurorii DNA fac abuzuri sexuale”. Insa procurorul la care face referire nu este angajat al DNA

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac violent impotriva conducerii DNA, sustinand ca a tolerat abuzuri si ca a inregistrat numeroase esecuri. El a exemplificat cu cazul procurorului George Bucurica din Oravita. Insa Bucurica nu lucreaza la DNA.

Intrebat despre raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA, Tariceanu a spus ca nu are cunostinta ce contine, insa a tinut sa mentioneze ca procurorii DNA s-au dedat la abuzuri.

„Dosarul Microsft nu este singurul esec al DNA. Mi se pare foarte grav ce s-a intamplat in dosarul Microsoft, sunt oameni care au fost acuzati pe nedrept. Concluziile sunt clare, nu s-au gasit probe acuzatoare. Mi se pare foarte grav sa existe procurori care se simt acoperiti de impunitate, care nu raspund pentru abuzuri, care fac abuzuri sexuale, cum este cel de la Oravita”, a declarat Tariceanu.

Tariceanu s-a referit la cazul procurorului George Bucurica din Oravita, care a fost acuzat de o tanara ca i-a facut avansuri sexuale. Bucurica insa nu face parte din DNA, el a lucrat pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita. De altfel, el a fost eliberat din functie in urma aparitiei acuzatiilor, iar Augustin Lazar a sesizat Inspectia Judiciara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: